Boomverzorging

  • Boomverzorging

    Van klein tot groot….

Ook voor uw boomwerk bent u bij ons aan het goede adres.
Wij kunnen u al uw snoeiwerk uit handen nemen.

Bij het snoeien van bomen zijn er verschillende mogelijkheden:
Begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, vormsnoei, maar ook het verwijderen van dood hout is geen probleem voor R. Vos groenwerk en sierbestrating.
Voor het kappen of kandelaberen van bomen hebben wij ook de benodigde ervaring.
Er wordt gewerkt met professioneel materiaal en bij hoge bomen zijn wij in staat om met klimmateriaal of hoogwerker deze werkzaamheden uit te voeren.
Het is echter wel noodzakelijk dat u in het bezit bent van de benodigde vergunningen om bomen te mogen kappen of te kandelaberen.
Deze benodigde vergunningen dient u zelf aan te vragen bij de desbetreffende gemeente waar het boomwerk verricht zal gaan worden. Hier zullen wij u altijd op wijzen.

Bomen kunnen ook privacy of schaduw in uw tuin brengen. U kunt hiervoor ook bij ons terecht voor het planten van jonge bomen.
Let hierbij wel op dat niet alle bomen geschikt zijn voor de (gemiddelde) achtertuin. Wij kunnen u hierbij altijd adviseren om een verkeerde keuze te voorkomen.

Bij het snoeien of kappen van bomen, heb je altijd te maken met takken en/of  stamhout dat van de boom af komt.
Doormiddel van een versnipperaar kan dit snoeiafval versnipperd worden. Hierdoor is het groenafval gemakkelijk af te voeren op onze aanhanger.

Bomen die gesnoeid of gekapt moeten worden staan ook regelmatig in een achtertuin. Via een achterom of poort kan onze versnipperaar gemakkelijk in uw achtertuin gereden worden. In tegenstelling tot grote versnipperaars kunnen wij de versnipperaar naar de takken brengen in plaats van de takken naar de versnipperaar. Dit scheelt hierdoor veel tijd en een hoop gesleep van de takken.
Mocht er geen achterom aanwezig zijn, dan is dit voor ons geen probleem. Onze versnipperaar is slechts 71 centimeter breed en kan hierdoor dus ook door het huis. Op deze manier is het niet nodig om de takken door het huis heen te slepen. Dit heeft als voordeel dat er weinig rommel in huis achter blijft en dat er geen takken langs de muren kunnen schuren waardoor er geen mogelijke beschadigingen kunnen ontstaan.

© R. Vos Groenwerk & Sierbestrating - Santpoort-Noord
css.php